ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗ 2019

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Καλυβίων η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Σελιδοδείκτη 2019 με θέμα “Γνώρισε τον τόπο σου”.

Πρόκειται για το Διαγωνισμό που διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Σαρωνικού και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» του Δήμου Σαρωνικού.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη από το Μάρτιο ως και τον Ιούνιο του 2019, με τη συμμετοχή 115 μαθητών από σχολεία του Δήμου. Οι μαθητές διαγωνίστηκαν  στη δημιουργία σελιδοδείκτη, σε δύο θεματικές ενότητες :

Α. Δάσος Κουβαρά, ο πράσινος πνεύμονας της Σαρωνικής γης

Β. Η δική μας γαστρονομία, μια βόλτα στα προϊόντα της Σαρωνικής γης

Στο Διαγωνισμό αυτό είχαν συμμετάσχει και οκτώ μαθητές από το Γενικό Λύκειο Αναβύσσου με έργα από όλες τις θεματικές ενότητες με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Γεωργούση Ελένη (Θεολόγο-Φιλόλογο, υπεύθυνη της Σχολικής Βιβλιοθήκης του ΓΕΛ Αναβύσσου). Πρόκειται για τους:

Αυγουστάτου Μαρία-Μαγδαληνή, Εξάρχου Μαρία, Κωνσταντουλάκη Αριστέα, Μακροδημήτρης Κώστας, Μπινίκου Στέλλα, Παγίδας Μάκης, Παππά Ειρήνη και Φιλιππίδη Μαρία. Μεταξύ όλων όσων συμμετείχαν στο Διαγωνισμό διακρίθηκαν δύο μαθητές του σχολείου μας. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι παρακάτω: Μπινίκου Στέλλα στη θεματική ενότητα “Δάσος Κουβαρά, ο πράσινος πνεύμονας της Σαρωνικής γης” και Παγίδας Μάκης στη θεματική κατηγορία“Η δική μας γαστρονομία, μια βόλτα στα προϊόντα της Σαρωνικής γης ” . Αξίζει να σημειωθεί ότι στους νικητές, εκτός από τα βραβεία, απονεμήθηκε από το Δήμαρχο κ. Φιλίππου Πέτρο και ο τίτλος “Πρεσβευτής του Δήμου Σαρωνικού”.

Ακολουθούν τα έργα των μαθητών του σχολείου μας.

ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗ 2019 ΜΕ ΘΕΜΑ “ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ”

Μπινίκου Στέλλα
Παγίδας Μάκης

ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗ 2019 ΜΕ ΘΕΜΑ “ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ”

Αυγουστάτου Μαρία Μαγδαληνή



Εξάρχου Μαρία


Κωνσταντουλάκη
Αριστέα

Μακροδημήτρης
Κώστας


Παγίδας Μάκης

Παππά Ειρήνη
Φιλιππίδη Μαρία
Φιλιππίδη Μαρία