ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗ 2018

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗ 2018

 

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Καλυβίων η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Σελιδοδείκτη 2018 με θέμα “Γνώρισε τον τόπο σου”.

Πρόκειται για το Διαγωνισμό που είχε διοργανώσει ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σαρωνικού και τις Σχολικές Βιβλιοθήκες των: 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, ΓΕΛ Αναβύσσου, 2ο Γυμνάσιο Καλυβίων, 4ο Δημοτικό Καλυβίων, 3ο Δημοτικό Καλυβίων και Δημοτικό Κουβαρά. Ο Διαγωνισμός αφορούσε όλους τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου Σαρωνικού με στόχο να αποτυπώσουν με πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο τις τρεις θεματικές ενότητες, οι οποίες ήταν “η βυζαντινή μας κληρονομιά”, “η πατρίδα των Κούρων” και “Σαρωνικός, η θάλασσά μας”.

Στο Διαγωνισμό αυτό είχαν συμμετάσχει και εννέα μαθητές από το Γενικό Λύκειο Αναβύσσου με έργα από όλες τις θεματικές ενότητες με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Γεωργούση Ελένη (Θεολόγο-Φιλόλογο, υπεύθυνη της Σχολικής Βιβλιοθήκης του ΓΕΛ Αναβύσσου).

Πρόκειται για τους:

Άννα Λιζάρδου, Ηλιάνα Μωυσίδη, Αγγελική Παρδάλη, Νίκη Πασβάντη, Αρσίντα Σεριανάι, Στέλιο Πουπάκη, Παππά Ειρήνη, Αθανασίου Μάνο και Ιωάννα Κοντού.

Μεταξύ όλων όσων συμμετείχαν στο Διαγωνισμό διακρίθηκαν τρεις μαθητές του σχολείου μας. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι παρακάτω: Άννα Λιζάρδου στη θεματική ενότητα “η βυζαντινή μας κληρονομιά”, Νίκη Πασβάντη στη θεματική ενότητα “η πατρίδα των Κούρων” και Ειρήνη Παππά στη θεματική ενότητα “Σαρωνικός, η θάλασσά μας”. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους νικητές, εκτός από τα βραβεία, απονεμήθηκε από το Δήμαρχο κ. Σωφρόνη Γεώργιο και ο τίτλος “Πρεσβευτής του Δήμου Σαρωνικού”.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό σχετικά με την εκδήλωση βράβευσης των μαθητών πατήστε εδώ.

Ακολουθούν τα έργα των μαθητών του σχολείου μας.

 

ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗ 2018 ΜΕ ΘΕΜΑ “ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ”

 

 Λιζάρδου Άννα

 

 Πασβάντη Νίκη                         Παππά Ειρήνη

 

ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗ 2018 ΜΕ ΘΕΜΑ “ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ”

 

   Αθανασίου Μάνος

 

  Μωυσίδη Ηλιάνα

 

                                                        

Σεριανάι Αρσίντα         Παρδάλη Αγγελική         Πουπάκης Στέλιος

 

 

                                         Κοντού Ιωάννα