ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΤΗ ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ ΤΗΣ Μ.Α.Φ. “ΓΑΛΙΛΑΙΑ”

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΤΗ ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ ΤΗΣ Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» 

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 μια ομάδα μαθητών του σχολείου μας συνοδευόμενη από τη Διευθύντρια κα Σπύρου Χριστίνα , τις καθηγήτριες κα Γεωργούση Ελένη και κα Λιάκρη Αλεξάνδρα και γονείς, επισκέφτηκε τη Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά που διοργάνωσαν εθελοντές της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» για την προβολή του έργου και την οικονομική ενίσχυση των σκοπών της.

Την ομάδα υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και ακολούθησε ξενάγηση στον υπό κατασκευή πρώτο Ξενώνα (Hospice) για ασθενείς με καρκίνο που θα λειτουργήσει εντός του 2017. Δόθηκαν πληροφορίες για το έργο της «Γαλιλαίας» και το σκοπό της που είναι η προσφορά στήριξης, ανακούφισης και ελπίδας στους συνανθρώπους μας με απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια του Σεβασμιώτατου, ο οποίος δήλωσε ότι ο υπό κατασκευή Ξενώνας, θα είναι ένας χώρος που δε θα θυμίζει ούτε νοσοκομείο ούτε ξενοδοχείο αλλά ένα φιλόξενο περιβάλλον, όπου θα κυριαρχεί το φως, η χαρά, η ελπίδα, η ανθρώπινη ζεστασιά και φροντίδα.

 

images-cms-image-000010509
Σχέδιο του υπό κατασκευή ξενώνα της «Γαλιλαίας» στα Σπάτα